دوشنبه 31 اردیبهشت 1403
6 : 18
20 / 5 / 2024
سیاسی  >  چگونه می توان از آشوب هایی از جنس فتنه جلوگیری کرد؟
جمعه 9 دی 1401 24 : 14 تعداد بازدید ها : 1266 کد خبر : 11038
به اشتراک گذاری
سیروس سجادیان: یادداشت سیاسی

چگونه می توان از آشوب هایی از جنس فتنه جلوگیری کرد؟

رفع موانعی که سبب رویگردانی و نارضایتی مردم از حاکمیت و کور کردن چشم فتنه در زمان فتنه، که متاسفانه به تحقق این راهبرد اصولی و منطقی بیش از حد مماشات میگردد.

با توجه به ابعاد توطئه های فتنه گران، فتنه ۸۸ چگونه و با چه هدفی شکل گرفت؟

هر فتنه و یا کودتایی نیاز به تبیین استراتژی و برنامه های اجرایی برای اقدام در فرصت مناسب دارد، لذا در کشورما فتنه ها پس از فوت حضرت امام خمینی (ره) با موضع گیری گروه های چپ و روی کار آمدن دولت اصلاحات و فتنه ای که در سال 78 با هدف القای حاکمیت دوگانه و محدود کردن رهبری توسط اصلاح طلبان رقم خورد آغاز و دکترین عملیاتی آنان در سال 88 اجرا گردید.

آنچه براساس فعالیت های آشکار و پنهان جبهه اصلاحات و منتقدین اصولگرا در فتنه 88 رخ داد نشان داد که استراتژی اصلاح طلبان تغییر حاکمیت انقلابی و دینی به حاکمیت عرفی و سکولار میباشد و هدف آنها حذف عنوان ولایت فقیه، رهبر دینی، حذف ارزش ها و آرمان های انقلاب اسلامی از جمله غرب ستیزی، دفاع از مستضعفان، صدور انقلاب، تقابل اسلام ناب محمدی با اسلام امریکایی است که در اداره کشور تاثیر دارد.

پس از ناکامی اصلاح طلبان در براندازی سال 88 با تکیه بر استراتژی قبل و با روی کار آمدن دولت دوم اصلاحات در سال 92 با این هدف که جامعه ایرانی را به صورت آرام به دوران قبل از انقلاب اسلامی برگردانند تا مانند آن زمان ایران جزئی از منظومه جهانی باشد که در این منظومه، قدرتهای بزرگ حاکم بر سرنوشت کشور شود و ایران  نیز تابعی از اراده ی قدرت های استعماری و استکباری باشد و در بُعد داخلی نیز با رشد آزادی های موجود درغرب، مثل سایر کشورها، ایران مهد فساد و بی بند و باری شده و بدلیل امکانات گردشگری و وسعت کشور در صدد مرکز فساد و بی بند و باری های منطقه ای مانند بعضی از کشورهای همسایه گردد که در عمل چنانچه با مواضع پیامبر گونه مقام معظم رهبری و حضور مردم انقلابی و وطن پرست کشور برخورد نمی کردند با سرعت به سمت آن پیش می رفتند که بحمدالله ناامید شدند.9 دی .1401

کانال رسمی سیروس سجادیان :

در مسیر فتنه 88 چه ظلم هایی به کشور شد؟

در فتنه 88 برخی سیاستمداران، بعد از انتخابات در شرایطی که شورای نگهبان و سپس رهبر معظم انقلاب، سلامت انتخابات را اعلام کردند با بیانیه های تندی موضع گیری های ناصوابی گرفتند و بعضی از اعضای آن مانند آقایان خاتمی ، مجید انصاری ، موسوی لاری، مرحوم محتشمی و .... نیز در راهپیمایی غیرقانونی شرکت کردند که این اقدامات نشان از مقابله با قانون و شخص رهبری بود؛ همچنین پس از پایان انتخابات اولین جلسه را برای مسائلی که به آشوب منجر شود در دفتر خود برگزار کردند و با سایر نامزدها تماس و از آنان خواستند که در پیگیری تقلب و آشوب ها هماهنگ عمل کنند.

بنا به تجربه ای که در فتنه 78 داشتند وانمود کردند جناح رقیب، خود را آماده فضای امنیتی برای انتخابات کرده و به عوامل خود پیشنهاد دادند که باید اعضای ستادها خود را آماده مقابله با فضای امنیتی کنند.

از طرفی برای حمایت از آشوب ها طرح ریزی کردند به گونه ای که فضای عمومی شهر و خیابانها در حال آماده باش، باشد با این هدف که افراد در کف خیابانها بمانند تا بتوانند با کمک جبهه ی اصلاحات از این فضا استفاده شود.

اصلاح طلبان خود را برای جشن آماده کرده بودند ولی همزمان وظیفه داشتند که به طور مداوم حرف از تقلب بزنند. موج سوم ، یاری نیوز ، کمپین 88 ، را راه اندازی کردند و ماموریتشان این بود که نیروی انسانی بیشتری را در اختیار داشته باشند تا آمادگی برای جشن و یا آشوب و خرابکاری در کشور را داشته باشند.

آنان عقیده داشتند به هر قیمتی که شده است اصلاحات باید دوباره به حیات سیاسی و حوزه اجرایی کشور باز گردد و اگر این کار شود رهبری اقتداری در جامعه نخواهند داشت، به همین خاطربا استفاده از جبهه مشارکت، سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی، گروه 88 ، موج سوم، یاری نیوز و ستاد قیطریه مدیریت کردند که در صورت پیروزی با جشن و در صورت شکست با بزرگ کردن تقلب و آشوب کار را دنبال کنند.

اصلاح طلبان با بهره گیری از رسانه های بیگانه برای براندازی از هیچ کوششی دریغ نکردند. 9. دی .1401 کانال رسمی سیروس سجادیان :

 چگونه می توان از آشوب هایی از جنس فتنه ۸۸ جلوگیری کرد؟

برای پیشگیری از بروز چنین فتنه هایی میتوان از راهکارهای زیر استفاده کرد:

1.رفع موانعی که سبب رویگردانی و نارضایتی مردم از حاکمیت میگردد.

2.نظارت بر عملکرد کارگزاران و اجزای حاکمیت توسط سازمانی فراتر از سازمانهای تحت امر قوای سه گانه و نیروهای مسلح.

3.کور کردن چشم فتنه در زمان وقوع آن که متاسفانه در کشور به تحقق این راهبرد اصولی و منطقی بیش از حد مماشات میگردد.

4.شناسایی و مبارزه ی بدون اغماض با عوامل نفوذی، جاسوس ها و کارگزاران حاکمیت که ایجاد نارضایتی می کنند.

5.اشراف اطلاعاتی سازمانهای امنیتی و اطلاعاتی بر رخدادها، رویدادها و روندهای سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و امنیتی در کشور و همچنین تاثیر رویدادها و روندهای خارجی بر امنیت ملی.

6.مبارزه جدی با فساد و برخورد سازمان یافته با جرایم سازمان یافته.

7.جهاد تبیین و مبارزه با دروغ های دشمنان خارجی، معاندین و اپوزسیون برانداز که با سوء استفاده از نام اسلام و ... بدنبال مبارزه با اسلام ناب محمدی هستند.

8.اجرای عدالت و برخورد قاطع با روسای جمهوری که برخلاف قانون اساسی و قوانین موضوعی کشور و وعده های انتخاباتی عمل می کنند.

9.اجرای عدالت و برخورد با نمایندگان مجلس که برخلاف قانون و وظایف نمایندگی اقدام و بدنبال فریب افکار عمومی برای اهداف شخصی و جناحی هستند.

10.شایسته سالاری، انتصاب و بکارگیری افراد صالح و مدیر و مدبری که دارای تعهد، تخصص، ایمان و کارآیی هستند.

11.اجرای عدالت و برخورد قاطع با کارگزاران لشکری، کشوری و قضایی که بر خلاف مقررات و قوانین موضوعی کشور مرتکب تخلف و یا جرم میشوند. 9. دی .1401