به گزارش سرویس سیاسی شیرازه، سیروس سجادیان در یادداشتی رفورمیها به خوبی میدانند که دموکراتها با زبان نرم سخن میگویند و با دستان آهنین عمل میکنند اما باز هم غلام حلقه به گوش آنها هستند و باوجود اینکه میدانند بایدن ادامه دهنده راه ترامپ در برابر سیاستهای سلطه جویانه آمریکا بر علیه ایران است، هیچ تفاوتی بین منتخبین جمهوریخواه و دموکراتها در برابر ایران وجود ندارد.ب
متن یادداشت این تحللیگر سیاسی که به شیرازه ارسال شده است، بدین شرح است:
در بهمن ماه 1357 مردم با وحدت و همدلی علیه سیاستهای استعماری و استکباری شرق و غرب مبارزه کردند و به پیروزی رسیدند. انقلابی که با رهبری امام خمینی (رضوانالله تعالی علیه) به عنوان احیاگر اسلام ناب محمدی و با شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی در راستای تحقق عدالت اجتماعی، امید، خودباوری و پیشرفت همه جانبه کشور و در پرتو سیره پیامبر اسلام با مجاهدت، ایثار و از خودگذشتگی مردم به پیروزی رسید.
زمزمههای تجدیدنظر طلبی
پس از پیروزی انقلاب زمزمه سهم خواهی از سوی اقتدارگرایانی که شعار مردم و خلق را میدادند شنیده شد و سالها بعد با شعار رفرم ( اصلاحات) خودنمایی کرد. رفرمی که استراتژی آنان ایجاد حکومت غیردینی در این کشور بود و تا این لحظه هم از هیچ تلاشی برای تحقق این استراتژی نامشروع دریغ نکرده اند. بی هویتی غرب باوران در سیاست خارجی میتواند شاخص ترین وجه و بارزترین خصوصیت آنها برای تحقق استراتژی آنان باشد. غربگرایانی که بدنبال تحقق حکومت غیر دینی در جمهوری اسلامی ایران هستند از هیچ دریوزگی برای جا انداختن خود در برابر غرب فروگذار نمی کنند و پرواضح است چنانچه غربی ها ظالمانه ترین خواسته را برای جمهوری اسلامی داشته باشند این قبیله، حاضر به انجام آن هستند.
غربباوری رفورمیها
رفورمیها به خوبی میدانند که دموکراتها با زبان نرم سخن میگویند و با دستان آهنین عمل میکنند اما باز هم غلام حلقه به گوش آنها هستند و باوجود اینکه میدانند بایدن ادامه دهنده راه ترامپ در برابر سیاستهای سلطه جویانه آمریکا بر علیه ایران است، هیچ تفاوتی بین منتخبین جمهوریخواه و دموکراتها در برابر ایران وجود ندارد.
باز هم برای رسیدن به قدرت، با بزک کردن غرب، مردم فریبی را در دستور کار خود دارند و مردم را امیدوار به آینده ای میکنند که بجز تاریکی ثمره ای دیگر نخواهد داشت و پرواضح است که شعله های جنگ با حضور دموکراتها در منطقه بیشتر خواهد شد و این سیاست دموکراتها است که با زبان نرم سخن می گویند و با دستان آهنین عمل می کنند.
فراموش نمی کنیم رفورمی ها در دهه هفتاد و اوایل دهه ی 80 در مواردی که متوجه می شدند و یا پیش بینی می کردند که غرب چه خواسته ای دارد پیشاپیش خود را هماهنگ نشان میدادند، اوج این قضایا را میتوان در مجلس ششم مشاهده کرد، مجلسی که کمیسیون سیاست خارجی آن همچون جزئی از وزارتخارجه غرب بود و بقول یکی از دوستان که می گفت اعضای کمیسیون سیاست خارجی مجلس با هر هیئت خارجی که صبحت می کنند در مورد خوبی روابط با آمریکا حرف می زنند، حتی اگر آن کشور خودش هم ضد امریکایی باشد! خبرنگار ایرانی که برای خبرگزاری یکی از کشورهای خارجی کار میکرد میگفت مجلسی ها آنقدر اصرار دارند مصاحبه های حمایتی از غرب و امریکا داشته باشند که با توجه به سیاست ایران در برابر آمریکا اگر آنها را پوشش میدادم مورد تمسخر عوامل آن خبرگزاری قرار می گرفتم.
هوشیار باشیم و فریب غربگرایان داخلی که خود روزی در پیروزی این انقلاب نقش داشتند و حال بجای تقویت حکومت اسلامی بدنبال ایجاد حکومت غیردینی در راستای اهداف غربیها هستند را نخوریم و نسبت به تبیین مواضع پایداری مردم برای تداوم انقلاب اسلامی و تجدیدنظرخواهی رفورمی ها اقدام مدبرانه داشته باشیم.