دوشنبه 30 تیر 1404
13 : 13
21 / 7 / 2025
سیاسی  >  در انتخابات 1400 فریب فرزندخواندگان غربگرا را نخوریم.
یکشنبه 18 آبان 1399 41 : 21 تعداد بازدید ها : 2746 کد خبر : 8953
به اشتراک گذاری
سیروس سجادیان/ یادداشت سیاسی

در انتخابات 1400 فریب فرزندخواندگان غربگرا را نخوریم.

فرزندخواندگانِ فرصت طلب در داخل با بکارگیری عوامل نفوذی فشارهای اقتصادی را چنان بر مردم تحمیل کردند به حدی که نارضایتی را در کشور به اوج خود رساندند.

سیروس سجادیان: یادداشت سیاسی/ در انتخابات  1400 فریب اقتدارگرایان و فرزندخواندگان غربگرا را نخوریم.

در چندسال اخیر در بعضی از پست های کلیدی با حضور مدیران بی انگیزه فضای لازم برای اجرای سیاست های کلی نظام فراهم نگردید. عملکرد نفوذیهای انحصارطلب روز به روز به مشکلات دامن میزند تا حدی که قیمت دلار را به 32هزارتومان رساندند و هیچ وقت این خواسته ملی را محقق نکردند که زمینه وابستگی خود را از دلار فراهم و ارزش پول ملی را بالا ببرند.

اقدامات مورد پسند کدخدا توسط فرزندخواندگان غربگرا، دشمنان نظام و انقلاب را خرسند و آنان را وادار کرد تا شدیدترین تحریم ها همراه با فشارهای اقتصادی، سیاسی و امنیتی از جمله ترور سردار سلیمانی را محقق سازند. این فرزندخواندگانِ فرصت طلب در داخل نیز با بکارگیری عوامل نفوذی فشارهای اقتصادی را چنان بر مردم تحمیل کردند به حدی که نارضایتی را در کشور به اوج خود رساندند.

با مطالبه گری برای تحقق منویات رهبری در خصوص سیاست خارجی و معیشت مردم و جلوگیری از نفوذ عوامل خودفروخته، میتوان در انتخابات 1400 با انتخاب رئیس جمهوری لایق و در تراز جمهوری اسلامی معادلات دشمنان نظام و انقلاب را بر هم زد.️ در 222 روز باقیمانده از نمایندگان مجلس و سایر مسئولین، سیاست های کلی انتخابات را مطالبه و خواهان تصویب شاخص ها و معیار های رجل سیاسی _ مذهبی برای انتخاب رئیس جمهوری شایسته باشیم. 1399.08.18