این روزها از مذاکره با آمریکا حرف های زیادی زده میشود و نظراتی اعلام میشود که یا از سر نادانی است و یا انجام وظیفه و اجرای ماموریت های دشمن !
کسانی که امروز دم از مذاکره با آمریکا میزنند چرا تجربه مذاکرهِ آمریکا با سایر کشورهای هم سطح را مورد مداقه قرار نمی دهند. نمیدانم آیا نظریه دهندگان ، راهبردهای آمریکا در دو دهه اخیر را برای یکبار مطالعه کرده اند!؟
اگر مطالعه نکرده ، لطفا حرف نزنید و برچسب مسئولین نظام و پیشکستوان انقلاب را به خود نچسبانید
اگر مطالعه و خواستار مذاکره، که مامورند و معذور، در صورتی که در فرهنگ انقلاب اسلامی ما مامور و معذور نداریم ، بلکه مامور ومسئول داریم.
لذا توجه نظریه دهندگان محترم برای مذاکره را به استراتژی8 ساله آمریکا دررابطه با جمهوری اسلامی ایران دردوران ریاست جمهوری جورج دبلیو بوش(2001-2008) را که ، تنها راه را ، پیگیری "جنگ نرم" به جای "جنگ سخت"میداند جلب میکنم .
آمریکا پس از شکست چندین استراتژی در برابر ملت ایران، در آن دوره استراتژی خود را تغییر نظام جمهوری اسلامی ایران با اجرای سه محوراصلی و استفاده از تاکتیک های : 1- "دکترین مهار"، 2- "نبرد رسانه ای" 3- "ساماندهی نافرمانی مدنی" تدوین و در دستور کار برای اجرا قرار میدهد.
آمریکائیان برای تدوین و تبیین این راهبرد ( تغییر نظام جمهوری اسلامی ) و بمنظور نفوذ و اعمال حاکمیت در جمهوری اسلامی ایران، با بهره گیری از نظرات و تجارب پیشکسوتان ، نخبگان و خبرگان خود از جمله افرادی چون "نییوت گینگریچ" رییس سابق مجلس نمایندگان، "جورج شولتز" وزیر خارجه دولت ریگان، "جان لیبرمن" سناتور دموکرات "جان کیل" سناتور جمهوری خواه، "جوزف شولتز" از سناتورهای برجسته آمریکایی، "جیمز وولسی" رییس اسبق سازمان جاسوسی آمریکا، "جرج تنت" از مدیران برجسته سازمان سیا و مسوول بخش خاورمیانه" ،"جوزف بایدن" و "مایکل لدین" از عناصر افراطی یهودیان آمریکا، "مادلین آلبرایت" وزیر خارجه اسبق آمریکا، "کنت پولاک" مدیر تحقیقات مرکز سیاست خاورمیانه ای سابان در موسسه "بروکینگز " و همچنین مدیر موسسه مطالعه خاورنزدیک وابسته به یهودیان هوادار اسراییل، "مارک پالمر" از استراتژیست های آمریکایی که در کاخ سفید از وی به عنوان یکی از نوآوران سیاست خارجی آمریکا نام می برند و "کاندولیزا رایس" وزیر خارجه وقت آمریکا که در آن زمان قائم مقام پنتاگون در حوزه آسیای قفقاز و اتحاد جماهیر شوری بوده استفاده و راهبردهای استعماری خود را تدوین و تبیین میکنند ، آنوقت در کشور ما بجای تدوین استراتژی در برابر راهبردهای آمریکا و اجرای سیاست های کلی نظام و بهره گیری از فرمایشات مقام معظم رهبری و استفاده از ظرفیت های داخلی ، بدنبال وابستگی ، برقراری رابطه با دشمن و اجرای سیاست های دشمن برای نفوذ و فروپاشی نظامی اسلامی هستند. ادامه دارد