احمد رحمانیان در این رابطه به خبرجنوب گفت: با رصدهای صورت گرفته در فضای مجازی و حقیقی تاکنون 21 پرونده تشکیل و در این خصوص مذاکراتی انجام شده است.
وی ادامه داد: متاسفانه با وجود هشدارهای داده شده اما باز شاهد تخلفات انتخاباتی از سوی برخی از نامزدها هستیم از این رو پرونده برخی از نامزدهای متخلف به دلیل تبلیغات زودهنگام و... به دادگاه کیفری ارسال شده است.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان فارس با اعلام اینکه تبلیغ پیش از موعد جرم است، تاکید کرد: ان دسته از نامزدهایی که اقدام به سیاه نمایی و بیان مطالب غیرواقع کرده و یا حتی مسائل قومی، نژادی و... را مطرح کنند بر اساس قانون با آنها برخورد می شود.
وی با بیان اینکه انجام هرگونه نظر سنجی و نظرسازی کاذب در مورد انتخابات و یا نامزدهای انتخاباتی تخلف است، بیان کرد: متاسفانه طی چند روز گذشته مشاهده شده که برخی رقبا از انصراف کاندیداهایی خبر داده که غیر واقع است از این رو تخلفاتی نیز در این مورد ثبت شده و پرونده در دست بررسی است.
رحمانیان استفاده از سایتها و امکانات دستگاه های دولتی را در راستای له یا علیه کاندیداها جرم دانست و تاکید کرد: انتشار هرگونه محتوای مشتمل بر توهین، افترا و نشر اکاذیب علیه نظام، قوای سه گانه نهادهای اجرایی و... نیز جرم محسوب می شود.
وی با بیان اینکه انتشار مطالب دارای طبقه بندی محرمانه و توزیع آن تخلف است، گفت: به موجب قوانین مختلف از جمله قانون مجازات اسلامی در بخش تعزیرات، قانون انتخابات ریاست جمهوری، قانون مجازات انتشار و افشای محرمانه و سری، قانون جرائم رایانه ای، قانون مطبوعات و قانون انتخابات شورا و روستاها و... جرم است و مجازاتهایی از حبس، شلاق، جزای نقدی و محرومیت از عضویت در هیات های اجرایی و نظارت برای متخلفان پیش بینی شده است.
رحمانیان با اشاره به اینکه دستگاه قضایی اقدامات پیشگیرانه را در دستور کار دارد، اظهار کرد: طی این مدت علاوه بر احضار حضوری برخی کاندیداها تعدادی نیز به صورت پیامک به دلیل تبلیغات زودهنگام به آنها تذکر داده شده است.