با راهبرد دروغ بزرگ، تلاس میشود تا مخاطب به سمت و سوی یک فضای روانی و غیر واقعی سوق داده شود
جهاد تبیین : استراتژی دروغِ بزرگ برای فریب افکار عمومی
با گذر از مشکلات موجود، بخش مهمی از فعالیت های سیاسی و اجتماعی اپوزسیون و دشمنان انقلاب و اسلام در خدمت جنگ روانی برای تسلط بر افکار عمومی قرار دارد، آنان با هدف القای یأس و ناامیدی و ایجاد رعب و وحشت در بین مردم با تحریف واقعیات و دروغگویی های بزرگ برای بدبینی مردم و خاصه جوانان نسبت به دین، قانون و اجزای حاکمیت و افزایش نگرانی و اضطراب و معرفی فضای ناسالم اجتماعی بیشترین تلاش خود را بکار میبرند تااراده خود را به حاکمیت تحمیل کنند. این بار رمز فتنه با "شعار حجاب اجباری" در پروژه اسلام هراسی، واقعیتی انکار ناپذیر برای ناکارآمد جلوه دادن دین در برابر آزادی بود که بر همین اساس بسیاری از رسانه های منطقه و جهان، بخش قابل توجهی از اخبار و گزارشهای خود را با همین رویکرد منتشر و به دنبال مهندسی ذهن مخاطب درباره اسلام، تشیع و انقلاب اسلامی بودند و این روند نیز ادامه خواهد داشت.
پرواضح اینکه، در چهار دهه گذشته موارد فراوانی از دروغ گویی رسانه های دروغ پرداز از جمله بی بی سی، صدای آمریکا، رادیو فردا، اینترنشنال، من وتو و فضای مجازی را به یاد داریم که این شیوه را به مدیریت جنگ دیپلماسی در قدرتهای بزرگ تبدیل کرده است. نکته تامل برانگیز در جریان فوت مهسا امینی، تعدد و کثرت ادبیات هیجانی، تبلیغی، گمراه کننده، فریب افکارعمومی و آموزش برای اغتشاش و مقابله ی شدید با نیروهای انتظامی و امنیتی بود که میتوان گفت نسبت به بحران های سه دهه ی گذشته در نوع خود بی نظیر بوده است. بدیهی است که دشمنان جمهوری اسلامی، پس از ناکامی برای براندازی، با بهره گیری از جنگ روانی و راهبرد جنگ نرم بدنبال اغتشاش ، آشوب و شورش در کشورهستند و باید فراموش نکرد که با هجمه دروغ پردازیها، تشخیص حق از باطل دشوار خواهد بود، زیرا دروغهایِ جنگ، تقلب و.... بخش جدايي ناپذير جنگ رواني بر علیه جمهموری اسلامی است. در فریب افکارعمومی با راهبرد دروغ بزرگ، تلاس میشود تا مخاطب به سمت و سوی یک فضای روانی و غیر واقعی سوق داده شود و این فضای طوری ساخته میشود که مخاطب بدون هرگونه ابزار و امکاناتی در درون آن قرار گرفته و بدون تامل و تعقل دنباله رو اهداف دشمن میشود.
امروزه دشمن با شروع جنگ ترکیبی که نظام محاسباتی ما را دچار اختلال می کند، منازعات نوینی را در حوزه های فکری، عملی و ذهنی مردم ایجاد کرده و سعی وافر بر تسلط بر افرادِ مخالفِ با نظام اسلامی و خاصه اپوزسیون و سمپات های آنان را دارد. این روزها دروغ های بزرگ و غیر قابل باور آنچنان با قاطعیت مطرح میشود که مخاطب آن را باور می کند، مانند دروغ تقلب در فتنه 88 که کشور به آشوب کشیده شد. دروغ های بزرگ معمولا از حوادث و اتفاقات داخلی که توسط اپوزسیون و افراد مغرض و نادان مطرح میشود آغاز میگردد، چنانچه در فوت مهسا امینی افرادی مغرض، معاند، عجول و مخالفِ حاکمیت، مواردی را مطرح کردند که زمینه را برای دروغ پردازی و ایجاد اغتشاش در کشور فراهم و دشمن هم از موقعیت استفاده و از آب گل آلود بدنبال ماهی گرفتن افتاد و بهره نسبی خود را نیز برد. دشمنان، دروغهای بزرگ را اهرمی فشار بر ایران برای مقاصد سیاسی میدانند که از طریق رسانهها برای رسیدن به اهدافشان کمک میگیرند، زیرا دروغهایی که در رسانه گفته میشود قابل اندازهگیری نیستند و رسانهها به راحتی میتوانند آن دروغ را وارد اذهان عمومی کرده و به اهداف خود برسند و برای برخی از این دروغها و شایعهها حتی اگر دولت ها هم بخواهند شفافسازی کنند، شاید ابزار لازم را نداشته و یا با تاخیر انجام دهند، لذاست که شفاف سازی بموقع میتواند زمینه بروز شایعه را کاهش و میزان باورپذیری آن را در ذهن مردم کاهش و مانع از شیوع و پذیرش شایعات و دروغها گردد.
در همین راستا دروغ هایی بزرگ و رسوایی های رسانه ای که در یک ماهه اخیر را میتوان نام برد دروغ در باره؛ ضرب و شتم مهسا امینی - سقوط اشنویه - فوت رهبرمعظم انقلاب - مرگ نیکا شاکرمی - دانشگاه شریف - آتش سوزی در زندان اوین - فتح کشور بدون خونریزی – فوت سارینا اسماعیلزاده در اردبیل - فوت نیکا شاکرمی در کرج - حادثه زاهدان - فرار مسئولان به خارج از کشور– پیوستن ارتش و انتظامی به اغتشاشگران - ورود نیروهای انتظامی به دانشگاه شریف و دروغ اینکه کار نظام تمومه میباشد که پس از اندک گذرِ زمانی، ماهیت آنها مشخص و کذب بودنشان محرز گردید. لذا برای پیشگیری و برون رفت از اینگونه شرایط ؛ اتکال به خداوند تبارک و تعالی - روشنگری - شفاف سازی - بصیرت در شناخت دشمن و راه های مقابله با آن - خودباوری و بازگشت به هویت فردی و دینی خویش - تقویت جبهه انقلاب اسلامی- کنترل جبهه خاکستری، مقابله با جبهه لیبرال برانداز - ایجاد هماهنگی مدیریت در کنترل ناآرامیها - ایجاد دوستی و همبستگی بین افراد جامعه - ترویج فرهنگ صداقت و راست گویی در بین مسئولین - بهرهگیری از ابزارها و توانمندیهای داخلی در جهت عزت و اقتدار ملی - شناخت نقاط قوت و ضعف دشمن و خودی و دفاع از ارزشها میتواند دشمن را در رسیدن به اهداف خود ناکام نماید. 1401.07.26 - سجادیان